Bygg i Kalmar

Hejsan svejsan! Jag skriver till er för att berätta om en riktigt härlig nyhet som innebär att jag kommer slippa spendera sommaren hemma i Tingsryd. Det är som så att jag har köpt mig en sommarstuga i Kalmar så nu är det bygg som står på schemat i några månader framöver. Jag hittade en liten stuga med stor potential och dessutom till ett väldigt bra pris, så det var egentligen aldrig någon tvekan utan jag slog till direkt. Som sagt så är det en stuga med potential vilket innebär att det kommer behövas en ganska stor renovering, därför kommer jag anställa ett företag som kan allt som har med bygg att göra. Jag hade säkerligen kunnat samla ihop några kompisar och göra allting själv, men då hade jag aldrig haft det klart till semestern och det är lite det som är tanken med att köpa en sommarstuga. Eftersom att jag bor i Tingsryd så har jag inte så himla långt till Kalmar och jag har spenderat en hel del tid där under mina dagar, det är en riktigt mysig stad med en härlig harmoni. Jag tänkte faktiskt kontakta ett företag inom bygg redan idag så att vi kan påbörja renoveringen så fort som möjligt, ju snabbare det blir gjort desto bättre är det. Så jag kommer nog börja spendera en hel del helger nere i Kalmar framöver för att se hur bygget går och sen när det vankas semester så blir det Kalmar för hela slanten. Jag tror nog att det här var den bästa lösningen för mig, visst hade jag kunnat köpa en nybyggd stuga men då hade det stuckit iväg ganska rejält i pris. Nu har jag möjligheten att till stor del kunna bestämma själv hur jag vill ha det, vilket är en stor fördel. Ha det fint!