Jag har loppisar och second hand i generna

Jag fick ett telefonsamtal av en god vän i förrgår och hon undrade om jag ville följa med henne till en loppis. Är det en loppis här i Nybro undrade jag, för jag bor ju i Nybro och min vän bor tio mil bort, så jag bara undrade hur hon tänkt sig. Nåväl, vi åkte till Mörlunda Loppis, och det är en loppis i närheten av Nybro. Nu var det ju så att min vän redan var här i Nybro och hälsade på sin gamla mamma, sa hon när hon ringde, så det blev hur som helst ingen omväg att köra. Nu hade jag aldrig varit på Mörlunda Loppis tidigare, men loppisar besöker jag frekvent, för det ligger i generna att springa på loppmarknader och second hand. Det var morsan min som älskade att göra loppisfynd och jag brukade följa med. Sedan när jag flyttade hemifrån var det ju bra att kunna inreda lägenheten med billiga grejer till en bråkdel av priset mot om jag hade köpt nya saker. Trots att jag var säker på att jag hade besökt varenda loppis inom en tiomilsradie från där jag bor så hade jag missat Mörlunda Loppis, och gud vilken trevlig loppis. Om ni också älskar tjusningen i att handla på loppisar, då får ni inte missa denna loppis i närheten av Nybro. Jag är riktigt störd på att jag inte visste om att Mörlunda Loppis fanns, men nu vet jag ju det tack vare min vän, och det ska jag säga att snart är det jag som far dit igen. Nästa gång ska jag hyra en släpkärra för jag hittade så många grejer jag vill ha, och att få plats med allt inne i bilen är inte att tänka på. Jag hoppas ni tyckte det var roligt att få läsa om Mörlunda Loppis.