Måste lämna in båten

God dagens bloggen! Med två veckor kvar på min semester så händer det som inte får hända, båten börjar strula och jag måste ta upp skutan från land för att åka in och få båtservice. Som tur är så befinner jag mig ganska nära Västerås och där bör det finnas någon verkstad som erbjuder båtservice. Farsan är redan på väg till Västerås med bilen och släpet så att vi kan dra upp båten redan idag och med lite tur så kan jag få skutan inlämnad för båtservice i eftermiddag. Det här var inte riktigt vad jag hade planerat och det känns lite surt att det händer precis när jag befinner mig ute på sjön, men det är inte så mycket att göra åt saken så det är ingen idé att sura. Jag har som sagt lite tur med tanke på var jag befinner mig, det hade kunnat vara betydligt värre. Tanken var att jag skulle köra igenom Mälaren och sen spendera de sista semesterdagarna ute i Stockholms skärgård, förhoppningsvis förändrar inte det här allt för mycket i min planering utan jag tror ändå att jag kommer kunna få några fantastiska dagar ute i skärgården. Kanske att jag hade kommit ut till skärgården utan att lämna in min skuta på båtservice, men man vill gärna kunna komma hem också. Den risken är jag inte villig att ta utan det är bättre att få det här gjort nu direkt istället och inte behöva oroa sig sen. Att behöva vara nervös under semestern är ingenting som jag vill, utan jag vill kunna koppla av ute på sjön och bara njuta av det ljuva båtlivet. Hoppas att farsan är här snart så att vi kan lämna in båten, för nu börjar det bli lite långtråkigt att bara sitta här. Ni får ha en trevlig dag!