Vi behöver diesel snarast

Tjenare bloggen!

Jag befinner mig just nu i Ludvika och väntar på att min kollega ska komma tillbaka med lite diesel så att vi kan göra igång maskinerna här igen. Typiskt nog så tog det slut precis efter att vi varit på lunch, det var inte direkt någonting som vi hade räknat med i våran tidsplan så nu kommer det dröja betydligt mycket längre innan vi kan lämna Ludvika. Det vi behöver är närmare bestämt diesel till grävmaskinens motor, utan diesel blir det svårt att få igång någon maskin och utan maskinen blir det väldigt svårt att utföra några grävarbeten. Jag tror inte att det går att gräva genom den här marken med hjälp av några spadar heller. Vi som hade förhoppningarna av att vara hemma i Borlänge redan vid fyra tiden, det kan vi nu glömma. Min kollega har varit borta i snart 45 minuter så jag hoppas verkligen att han är tillbaka snart, åtminstone att han har fått tag på någon diesel. Annars lär vi vara i Borlänge ikväll och då kommer jag ha två hungriga tonåringar som vill att jag ska ställa mig att laga mat. Det är väldigt tacksamt med att vi får ta helg imorgon kan jag säga, jag tror att det kommer behövas en lång härlig sömn. Värmen i den här grävmaskinen håller inte särskilt länge så nu börjar det bli riktigt kallt, jag kan ju inte få någon värme eftersom det inte går att starta maskinen. Inte heller har jag någon bil som jag kan sätta mig i för att värma upp mig, det är inte mycket som är bra just nu. Men så är livet ibland, då och då så kommer det motgångar stora som små. Det här ska jag nog kunna ta mig igenom trots kylan, jag är åtminstone mätt från lunchen.